Praktisk info Bilder Kontakt Om ufestivalen
× Hjem Bilder Sitt med oss Medarbeider Kontakt Om ufestivalen

Ufestivalen lederside

Velkommen til ufestivalens lederside! På denne siden finner du all info du trenger i forbindelse med ufestivalen; pris, overnattingsinformasjon, promoteringsmateriell etc.

Dersom du ikke får svar på det du lurer på kan du ta kontakt med oss på:
mail: informasjon[at]ufestivalen.no

Festivalpass

Priser:
Fra 9. februar fra 699,-
Fra 1. mars fra 899,-
Fra 15. mai fra 1095,-
På festivalen fra 1295,-
Dagspass fra 445,-

Overnatting

Ønsker du overnatting på Ufestivalen? Utgangspunktet er at alle deltakere sover i telt, men det er også mulig å booke hytte, å sove i campingvogn eller booke noen tilgjengelige rom. Hedmarktoppen tilbyr hytter med 4 eller 7 senger. Disse bestilles gjennom checkin når du melder deg på. Det er begrenset antall plasser, så det gjelder å være tidlig ute.

Kommer tidlig

Overnatting på festivalområdet er i utgangspunktet begrenset til selve festivalen (torsdag - søndag). Vi vet det er noen som reiser langt, og gjerne ønsker å komme dagen før festivalstart og overnatte allerede fra onsdagen. Dersom dere skulle ønsker det så MÅ dere avtale dette med oss på forhånd. Ta kontakt på informasjon[at]ufestivalen.no dersom ditt ungdomsarbeid ønsker å komme dagen før festivalstart.

Gruppepåmelding

Er dere en gruppe på 20 personer eller fler kan dere ta kontakt med oss for å få veiledning / hjelp til å gjøre en gruppepåmelding til Ufestivalen.

Promo

Vi ønsker å gjøre det lett for deg og vise frem festivalen til dine ungdommer. Derfor samler vi alt av promomateriell vi publiserer i en mappe på dropbox som du kan laste ned og bruke.

Promoterings materiell

Transport til Hedmarktoppen

Dersom man ikke selv kjører bil / buss til festivalen er et alternativet tog. Ta tog til hamar sentrum, og rutebuss videre opp til hedmarktoppen. Nærmeste stopp til Hedmarktoppen: Aluvegen.

Tog: NSB
Rutebuss i Hamar: http://www.hedmark-trafikk.no/Rutetabeller

Ledernettverk

Ufestivalen ønsker å utruste ungdomsledere. Du som er ungdomsleder/pastor er derfor hjertelig velkommen til Ufestivalens ledernettverk. Her vil det bli inspirerende undervisning, deilig mat og mulighet til å bygge viktige relasjoner med andre ungdomsledere. Påmelding til dette kan gjøres når du registrerer deg på checkin.
PRIS: 150,-

Medarbeider

Ufestivalen hadde ikke vært det samme uten sine medarbeidere. Har du folk i ditt ungdomsarbeid som ønsker å være med som medarbeidere på festivalen, kan de ta kontakt med oss på informasjon[at]ufestivalen.no .Vi gjør oppmerksom på at de som ønsker å være med som medarbeidere må være minimum 17år.

Voksenkontakt

På Ufestivalen har vi de siste årene hatt voksenkontakter tilstede på festivalen. Dette ser vi på som en utrolig god ressurs, og ikke minst en trygghet for ungdommene. Vi trenger flere voksenkontakter. Ønsker du, eller vet du om noen som kunne tenke seg dette, ta gjerne kontakt med oss på e-post informasjon[at]ufestivalen.no