× Hjem Bilder Sitt med oss Medarbeider Kontakt Om ufestivalen

Kontakt Ufestivalen


Har du spørsmål om Ufestivalen? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Send oss en mail på informasjon[at]ufestivalen.no

Ufestivalen


Den store drømmen

Ufestivalen er til for denne ene drømmen om at tenåringer skal få et ekte, nært og et personlig møte med Jesus, som vi tror vil forandre norge. Vi drømmer om at når ungdommer kommer sammen så vil de få åpnet øynene for hvem Jesus er.

Hensikt

Ufestivalen er Pinsvennenes ungdomsfestival, hvor målgruppen er 13-19, og ønsket er å se den lokale kirken og de forskjellige ungdomsmiljøene inspireres og vokse. Vi ønsker at dette skal være en festival som peker på Jesus, gir ungdommer en følelse av tilhørighet, og ett bilde av noe større. Vi tror at Ufestivalen kan gi ungdommer ett glimt av hvordan fremtiden kan se ut, når flere ungdommer søker kirka og Gud.

Ufestivalens verdier:

1. Vi ønsker å være en festival som først av alt peker på Jesus i alt vi gjør. Jesus er grunnen til at vi gjør det vi gjør. Vi ønsker at hver eneste ungdom og leder som kommer på Ufestivalen skal få ett møte med Jesus som vil være livsforvandlende. Og vi er overbevist at det at hundrevis av ungdommer får et møte med Jesus kan være ikke bare forvandler byer, skoler og kirker, men også landet vårt.

2. Vi ønsker at alle som skal komme, enten de kommer alene eller i gruppe skal få venner for livet. Vi tror at venner er nøkkelen til mye. Det sies at vis meg dine 5 nærmeste venner og jeg kan fortelle deg hvordan din fremtid vil bli. Vi tror at Ufestivalen er et sted hvor ungdommer får vennskap som varer. Vi ønsker at ungdomsarbeidene skal være preget av gode venner som heier frem det beste i hverandre, snakker positivt, og lever et liv som peker på Jesus.

3. Vi vil ha det MORRO!